SON DAKİKA
Hava Durumu

KAFELER CADDESİ’NDE TEDİRGİNLİK: HARABE ALAN GÜNÜN HER SAATİ YASAKLI MADDE KULLANIMI İÇİN KULLANILIYOR

Aksaray Kafeler Caddesi'ndeki harabe alanın alkol ve yasaklı madde kullanımı için kullanıldığı iddia edildi. Güvenlik endişesi yaşayan esnaf ve vatandaşlar, saldırıların yaşandığını belirterek denetimlerin artırılması çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2026 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2026 17:10
Kaynak: Şehrin Nabzı Haber
KAFELER CADDESİ’NDE TEDİRGİNLİK: HARABE ALAN GÜNÜN HER SAATİ YASAKLI MADDE KULLANIMI İÇİN KULLANILIYOR

KAFELER CADDESİ’NDE TEDİRGİNLİK: HARABE ALAN GÜNÜN HER SAATİ YASAKLI MADDE KULLANIMI İÇİN KULLANILIYOR
Aksaray’ın yoğun noktalarından Kafeler Caddesi’nde bulunan harabe ve kullanılmayan alan, çevredeki esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor.
İddiaya göre söz konusu alan, gündüz ve gece olmak üzere günün her saatinde bazı kişiler tarafından alkol ve yasaklı madde kullanımı amacıyla kullanılıyor.
Bölgedeki esnaf, yaşanan durumdan uzun süredir rahatsız olduklarını belirterek, alanın kontrolsüz bırakılmasının çevre güvenliği açısından ciddi sorun oluşturduğunu ifade ediyor.
Vatandaş ve esnafın aktardığı iddialara göre, alkol ve yasaklı madde kullanan bazı kişiler zaman zaman çevrede bulunan vatandaşlarla tartışıyor; araçlara ve kişilere yönelik saldırıların da yaşandığı öne sürülüyor.
Kafeler Caddesi gibi vatandaşların yoğun şekilde bulunduğu bir bölgede yaşanan bu durum, çevrede güvenlik endişesini artırıyor.
Esnaf ve vatandaşlar, günün her saatinde kullanılabildiği belirtilen bu alanla ilgili denetimlerin artırılmasını ve harabe alanın güvenlik açısından kontrol altına alınmasını istiyor.
Bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşlar, “Daha ciddi bir olay yaşanmadan önlem alınsın” çağrısında bulunuyor.

Haber:Buse Şimşek

Kaynak: Şehrin Nabzı Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.