SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı’na Avukat Nurten Altınkaya Elyiğit Aday Oldu

CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Avukat Nurten Altınkaya Elyiğit, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Suleyn, "Bu bir koltuk mücadelesi değil, bir dava mücadelesidir" dedi ve kadın ile gençlerin siyasette daha etkin olmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2025 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2025 00:01
Kaynak: Şehrin Nabzı Haber
CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı’na Avukat Nurten Altınkaya Elyiğit Aday Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Avukat Nurten Altınkaya Elyiğit, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Elyiğit, “Bu bir koltuk mücadelesi değil, bir dava mücadelesidir” dedi.

CHP’nin farklı kademelerinde uzun yıllar görev alan Altınkaya Elyiğit, yaptığı açıklamada yaklaşık 25 yıldır partinin çatısı altında görev yaptığını ve halen İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü belirtti.

Açıklamasında ekonomik kriz, işsizlik ve demokrasi sorunlarına dikkat çeken Elyiğit, özellikle kadınların ve gençlerin siyasette daha etkin olması gerektiğini vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezasını da eleştiren Elyiğit, bunun “milletin iradesine yapılmış bir saldırı” olduğunu söyledi.

Altınkaya Elyiğit, CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylık gerekçesini şu sözlerle açıkladı:
???? “Amacım, örgütümüzü daha güçlü, daha katılımcı, daha dinamik bir hale getirmek; gençlerimizin ve kadınlarımızın siyasette daha etkin olduğu, herkesin kendini ifade edebildiği bir örgüt yapısı kurmaktır.”

Kaynak: Şehrin Nabzı Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.