Aksaray’da Jandarma Aracına Çarpan Minibüs Kazasında Bir Can Kaybı Daha
Ankara-Niğde Otoyolu’nda yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin sayısı arttı.
Aksaray’da geçtiğimiz salı sabahı meydana gelen ve minibüsün jandarma aracına çarpmasıyla gerçekleşen trafik kazasında acı bilanço ağırlaşıyor. Feci kazada ilk belirlemelere göre 2 jandarma personeli şehit olmuş, bir vatandaş da yaşamını yitirmişti.
Yaralı vatandaş da hayatını kaybetti
Kazada ağır yaralanan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sezai Karabulut’tan üzücü haber geldi. İki gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren Karabulut, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazanın bilançosu
Böylece Ankara-Niğde Otoyolu Aksaray mevkiinde meydana gelen kazada can kaybı 4’e yükseldi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kazanın kesin nedeni yapılacak incelemelerle netlik kazanacak.
Şehir yasa boğuldu
Kazanın ardından Aksaray’da büyük üzüntü yaşanırken, vatandaşlar şehit jandarma personeli ve hayatını kaybeden vatandaşlar için sosyal medyada başsağlığı mesajları paylaştı.