
ONUR BAŞYİĞİT’İN BONSERVİS BEDELİNİ KARŞILAYARAK KULÜBE HEDİYE ETTİ
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Aksarayspor’a verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Başkan Koçaş, Aksarayspor’un eski futbolcularından Onur Başyiğit’in Gaziantep Spor’dan transferi nedeniyle oluşan bonservis bedelini karşılayarak kulübe önemli bir katkı sağladı.
Aksarayspor’un ekonomik yükünü hafifletmek ve kulübün geleceğine destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı destek, spor camiasında ve taraftarlar arasında memnuniyetle karşılandı.
Şehrin en önemli ortak değerlerinden biri olarak görülen Aksarayspor’un başarısı için tüm kesimlerin destek vermesi gerektiğine dikkat çekilirken, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ın bu katkısı örnek bir dayanışma olarak değerlendirildi.
AKSARAYSPOR’A DESTEK MESAJI
Aksaray’ın marka değerlerinden biri olan Aksarayspor’un daha güçlü bir yapıya kavuşması adına yapılan desteklerin önemine vurgu yapılırken, Başkan Ahmet Koçaş’ın kulübe sağladığı katkının hem sportif hem de ekonomik anlamda önemli bir destek olduğu ifade edildi.
Şehirde birlik ve beraberlik ruhunun güçlenmesine katkı sağlayan bu jest, “Aksaray için, Aksarayspor için el ele” anlayışının somut bir örneği olarak yorumlandı.
Aksarayspor yönetimi ve taraftarlar, kulübe verilen destekten dolayı ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’a teşekkür ederek, şehrin tüm dinamiklerinin takıma sahip çıkmasının başarı yolunda büyük önem taşıdığını belirtti.
Haber : Derya Özaba