BELGEMEN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI: “DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK DUYGULARINI YAŞATALIM”

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Kurban Bayramı mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısı yaptı. İhtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiğini belirten Belgemen, bayramın Aksaray'a ve tüm Türkiye'ye huzur getirmesini diledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2026 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2026 17:59

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda vatandaşların bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Belgemen, bayramların toplumsal dayanışmanın güçlendiği, sevgi ve hoşgörünün ön plana çıktığı özel günler olduğunu ifade etti.

Kurban Bayramı'nın paylaşma ve yardımlaşma kültürünü canlı tutan önemli değerler taşıdığını belirten Belgemen, toplumun her kesiminin bu manevi atmosferi en güzel şekilde değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Bayramların insanların birbirine daha fazla yakınlaştığı, kırgınlıkların geride bırakıldığı ve kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği günler olduğuna dikkat çeken Belgemen, ihtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Mesajında huzur, umut ve bereket temennisinde bulunan Belgemen, Kurban Bayramı'nın başta Aksaray olmak üzere tüm Türkiye'ye sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diledi.

İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, yayımladığı mesajın sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.