SON DAKİKA
Hava Durumu

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Aksaray'da Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde oy kullanma işlemleri başladı. Üç aday başkanlık için yarışıyor: Doğan Ceylan, Emre Güler ve Duran Alıcı. Seçimler il merkezi ve 8 ilçede eş zamanlı yapılıyor. Sonuçlar bugün saat 17.00'den sonra belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2026 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2026 14:49
Kaynak: Şehrin Nabzı Haber
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Aksaray’da uzun süredir gündemde olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde oy kullanma işlemleri sabah saatlerinde başladı. Toplam 2 bin 745 kayıtlı esnaf, sandık başına giderek oylarını kullanıyor. Bu yıl yapılan seçimlerde üç aday başkanlık için yarışıyor.

35 yıldır odanın başkanlığını yürüten Doğan Ceylan, mevcut görevine devam etmek için yeniden aday olurken, Belediye Meclis Üyesi Emre Güler ve Veteriner Hekim Duran Alıcı da yarışa katıldı. Yeni adayların aktif kampanyalarıyla birlikte esnaflar, uzun bir aradan sonra Aksaray’da seçim heyecanını ilk kez yoğun şekilde hissetti.

Seçimler, Aksaray merkez ve bağlı 8 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. İlçelerdeki sonuçların netleşmesinin ardından, odaların yeni başkan ve yönetimleri bir hafta içinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı için oy kullanacak.

Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek. Mevcut başkan Doğan Ceylan beyaz, Emre Güler mavi ve Duran Alıcı kırmızı pusula ile yarışıyor. Sandıkların kapanmasının ardından oy sayım işlemleri yapılacak ve yeni başkanın ismi kısa süre içinde açıklanacak.

Kaynak: Şehrin Nabzı Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.